Pieter

12 September 2024

DRAGON'S BLOG BY LINDA

 

Voornaam: Pieter (1984)

Aantal tatoeages: 4

Vandaag gezet: deel van een sleeve

 

Pieter komt vandaag vanuit het Noord-Hollandse plaatsje Winkel naar Eindhoven. Speciaal voor Jim.

 

“Ik ben acht jaar geleden voor het eerst bij Jim geweest. Hij zette toen bij mij een Maori-tattoo. Ik vind deze stijl prachtig en hij kan dit als geen ander. Ik vond werk van hem online en zijn stijl sprak me meteen aan. Toen besloot ik een afspraak te maken en tweeënhalf uur met de trein te reizen om door Jim getatoeëerd te worden.

Inmiddels lig ik voor de derde maal op zijn tafel. De eerste keer zette hij een tatoeage op mijn bovenarm. Vier jaar geleden volgde de binnenkant van dezelfde bovenarm en vandaag komt er een stukje bij.

Uiteindelijk wil ik dat mijn hele rechterarm een sleeve is. Vandaag komen we tot halverwege mijn onderarm. Ik hoop aan het einde van het jaar nog een keer naar Jim te komen om dit project af te ronden.”

 

UNIEKE TATTOO

“Jim tekent zijn ontwerp direct op mijn arm. Hij zet erop wat spontaan in hem opkomt. Met stift hoor, zodat we aanpassingen kunnen doen. Als hij helemaal naar wens is, zet hij hem meteen daarna. Ik heb dan ook een unieke tattoo en dat vind ik heel vet.

Jim borduurt voort op wat hij eerder zette en ik heb er alle vertrouwen in dat het heel mooi wordt. Ik zie tatoeages als een kunstvorm om mijn lichaam mooier te maken. Vooral die van Jim, hij is er echt goed in. Ik ben er heel blij mee.”